SNOWBOARD

»

VIJESTI

10.12.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Humanitarna akcija “Staro za novo”

Želite novo ski board odijelo uz 30 ili čak 50% popusta i k tome pomoći onima kojima je pomoć potrebna? Rješenje postoji, a zove se Horsfeaders.

I ove sezone zagrebačka trgovina snowboard opreme - Surf Shop organizira humanitarnu akciju. Sve što je potrebno je da donesete u trgovinu svoju staru jaknu i hlače te vam se odobrava popust od čak 50% na kupnju novog Horsfeaders odijela (prošlogodišnji model) te 30% popusta na modele iz nove sezone.

Sva odjeća koja se prikupi donirat će se domu za djecu A.G. Matoš. Kupujete novo skijaško odijelo? Imate priliku učiniti i dobro djelo.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4077845
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr