SNOWBOARD

»

VIJESTI

21.01.2016.      

Autor: Carnival Snowboard Session

 

Svirat će se dugo u noć na 8. Carnival Snowboard Sessionu

Nakon cjelodnevnog bordanja rideri i publika opustit će se uz besplatan koncert bandova Jonathan, Krešo i kisele kiše, Buco i Kalašnjikovi te setovima DJ Rottena i DJ Svena Nalisa

Osmi po redu Carnival Snowboard Session, u organizaciji Snowboard kluba Nine i Turističke zajednice grada Rijeke, održat će se u subotu, 30. siječnja 2016. Za potrebe ovog događaja, organizatori će šleperima s Platka u centar Rijeke dopremiti 150 kubika snijega.

Otvaranje cjelodnevnog događanja zakazano je za 12:45 sati, nakon čega slijedi trening natjecatelja. Potom će se odviti dva kruga kvalifikacija koji će iznjedriti finaliste. Finale će se održati od 18 do 19 sati. Do proglašenja pobjednika publika će se zabavljati uz krčki band Buco i Kalašnjikovi i riječke punkere Krešo i kisele kiše. U 22 sata bit će proglašen najbolji natjecatelj Carnival Snowboard Session-a.

Pred riječku će publiku potom izaći u posljednjih dvije godine vrlo popularni Jonathan, band koji je prošlu godinu zatvorio mini turnejom s grupom Editors. Organizatori su druženje odlučili završiti uz elektroniku s potpisom riječkih DJ-a – Rottena i Svena Nalisa.

U tijeku su prijave za autore na prvi po redu Carnival Snowboard Film Festival koji će prethoditi CSS-u. Prijaviti se mogu autori stariji od 15 godina, bili profesionalci ili amateri, koji su vrijedno bilježili pustolovine ridera na snijegu. Na festivalu kratkih filmova iz atraktivnog svijeta snowboardinga, koji će se održati 28. i 29. siječnja u Galeriji SKC u Palachu, žiri i publika nagradit će najbolje. Natječaj je otvoren do 25. siječnja 2016.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Carnival Snowboard Sessiona možete pronaći na službenoj Internet i Facebook stranici.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 257082
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr