SNOWBOARD

»

VIJESTI

12.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Snowboard škola za osobe s invaliditetom

U subotu 14. ožujka u 9 sati na sljemenskoj Bijeloj stazi centar za mlade Aktiviraj se, Jeti snowboard klub te udruga za osobe sa invaliditetom Sljeme, organiziraju humanitarnu snowboard obuku za osobe s invaliditetom.

Program se sastoji od trosatne škole snowboardinga, a cilj inicijative je potaknuti osobe s invaliditetom te one manjih mogućnosti da se ravnopravno uključe u redovne sportske aktivnosti, da usvajaju zdrave životne navike te osnaže svoj osobni, fizički i društveni razvoj.

Oni koji neće moći boardati, mogu se okušati u skijanju, a nakon zabavnih sportskih aktivnosti, sudionike očekuje druženje u opuštenoj atmosferi te dodjele nagrada.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na info@jeti.hr ili direktno na broj: 091 7847 685.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 51091
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr