SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.02.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Boardera vukao avion brzinom od 125 km/h

Jamie Barrow bordao brzinom od 125 km/h iza aviona.

Stotinjak godina stare crno-bijele fotografije skijaša koje po zaleđenom jezeru u St. Moritzu vuče avion inspirirale su Jamiea Barrowa da i sam pokuša takvo što. Ne samo da je pokušao, nego je i uspio.

22-godišnji britanski snowboarder je zadnjeg dana siječnja boardao držeći se za avion na aerodromu Engadin blizu St. Moritza. Avion ga je vukao niz pistu na kojoj je za Jamiea načinjena snježna staza kojom je klizio brzinom od 125 km/h. Navedenu je brzinu postigao iz trećeg pokušaja dok se za avion držao užetom s drvenom ručkom.

Prvotna je ideja bila da se u potpunosti ostvari scenografija sa starih fotografija, pa da Jamiea avion vuče zaleđenim jezerom, no to je ocijenjeno kao preopasno zbog stanja leda na jezeru. Barrow kaže da su mogli i brže samo da ja pilot imao - dozvolu za polijetanje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 151556
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr