SNOWBOARD

»

VIJESTI

19.01.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Carnival Snowboard Session - 30.01.2016.

Jedno od najatraktivnijih snowboard natjecanja u Europi, Carnival Snowboard Session, održat će se u subotu, 30. siječnja 2016. na Gatu Karoline Riječke (Rijeka)

U snowboard areni smještenoj tik do mora za bodove u World Snowboard Tour-u borit će se dvadesetak ridera iz Austrije, Italije, Njemačke, Slovenije i, naravno, Hrvatske. Nakon cjelodnevnih kvalifikacija i finalnih vožnji po railu te proglašenja pobjednika, okupljeni će se moći opustiti uz besplatan koncert bendova Jonathan, Krešo i kisele kiše te Buco i Kalašnjikovi.

U želji da se snowboarding kao sport, kultura i način života približi što većem broju građana organizatori ove godine donose Carnival Snowboard Film Festival (CSFF) koji će prethoditi natjecanju. CSFF će se održati u četvrtak i petak, 28. i 29. siječnja 2016., u Galeriji SKC u Omladinskom kulturnom centru Palach. Prijave za festival otvorene su do 25. siječnja, a autori koji su bilježili život snowboardera, njihove trikove i sve ostalo što čini snowboarding kulturu natječu se za vrijedne nagrade u dvije kategorije koje će dodijeliti žiri - amateri i profesionalci - te nagradu publike.

Manifestaciju zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i TZGRI u sklopu 33. Riječkog karnevala. Više informacija o ovogodišnjem izdanju Carnival Snowboard Sessiona možete pronaći na službenoj Internet i Facebook stranici.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 20107
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr