26.02.2009.      

Autor: Goran Razić 

Prekvalifikacije učitelja snowboarda na HR licencu

Prema posljednjoj obavijesti iz Zbora učitelja i trenera snowboarda Hrvatske (ZTUSH), krajem trećeg mjeseca trebale bi se održati prekvalifikacije učitelja snowboarda na hrvatsku učiteljsku licencu.

-.--.-Pozivaju se svi učitelji snowboarda, neovisno o stupnju licence te njenom domicilu, da se prijave na 3-dnevni seminar, na kojem će se svi prijavljeni upoznati s elementima hrvatske škole snowboarda te će dobiti mogućnost stjecanja licence hrvatskog učitelja snowboarda.

Seminar je predviđen za kraj 3. mjeseca, kada bi svi trebali imati dovoljno snijega u nogama. Trajat će 3 dana (petak - nedjelja) i održat će se na nekom od slovenskih skijališta. Prva dva dana seminara kandidati će proći elemente škole snowboarda, a treći dan pristupit će ispitu pred ispitnom komisijom ZTUSH-a. Ovisno o pokazanom znanju komisija će odrediti koji stupanj licence će odrediti pojedinom polazniku (pripravnik ili učitelj snowboarda, op.a.). Pri tome se komisija neće obazirati na ranije položeni stupanj, te će npr. biti moguće da polaznik koji je u Sloveniji položio prvi stupanj, ukoliko pokaže veće znanje, odmah dobije licencu Učitelja snowboarda. Naravno, isto vrijedi i za obrnutu situaciju.

Sukladno odluci Ministarstva obrazovanja i športa Hrvatska licenca bit će jedina valjana licenca za hrvatske državljane, te se bez nje neće moći raditi s učenicima u školama snowboarda. Detalje o mjestu, datumu i cijeni održavanja seminara, isto kao i o krajnjem roku prijave, objavit ćemo naknadno.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 547685
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr