SNOWBOARD

»

VIJESTI

28.07.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Video: Yes Snowboards/Vimeo

 

Yes. It’s a movie

Poznati 'rideri' snimili novi snowboard video.

Nakon 'prebijega' iz Burtona i osnivanja svojeg snowboard branda, vesela ekipa iz 'Yes Snowboardsa' snimila je svoj prvi video. 

Snowboarderi kao što su Benji Ritchie, Chris Coulter, DCP, JP Soberg i Stian Solberg, Romain De Marchi, Tadashi Fuse, Wyatt Caldwell, Frank April, Helen Schettini, Mikey Pederson i Jake Koia su 'krema' backcountry i big mountain snowboarda u svijetu.

Radnja filma odvija se u cijelom svijetu, a akcijske scene s Kamčatke, Aljaske, Chilea i mnogih drugih kutaka svijeta su savršene. Pogledajte teaser za nadolazeći video, koji izlazi na jesen.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 113620
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr