SNOWBOARD

»

VIJESTI

25.01.2014.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

Every Third Thursday: Reciklirana Božićna drvca

Nakon Božića i Nove godine, u mjesecu siječnju većina božićnih drvca doživljava tužnu sudbinu otpada, ali neka ipak imaju sreće i potencijal da postanu nešto više.

Ekipa Signal Snowboardsa ponovno je izabrala vrlo izazovan zadatak izrade još jednog unikatnog snowboarda, odnosno reciklirati odbačena božićna drvca i upotrijebiti ih za proizvodnju jezgre novog ETT snowboarda.

Proizvodnja drvene jezgre nije kompliciran proces kada je u pitanju uredno oblikovano i obrađeno drvo, ali od nepravilnih stabala veličine za "kućnu upotrebu" i nije tako jednostavan. Bez obzira na to "junaci" iz Signala opet uspijevaju nešto što izgleda gotovo nemoguće.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4400130
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr