MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

22.02.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović

Foto, video: Signal Snowboards

 

Every Third Thursday: Stakleni snowboard

Svi znaju da je Pepeljuga imala staklenu cipelicu, ali je li moguće izraditi potpuno stakleni snowboard? Odgovor na to pitanje je: Da! Moguće je.

U Hrvatskoj je vjerojatno vrlo mali broj ljudi uopće čuo za tvrtku Signal Snowboards, iz jednostavnog razloga što se radi o maloj kompaniji u industriji divova kao što su Burton, Ride, Flow i ostali proizvođači.

Signal Snowboards nastao je 2004. godine u Kaliforniji, sa željom da stvore nešto više od samog proizvoda. Njihovi prioriteti predani su izgradnji snowboard zajednice jednako kao i proizvodnji kvalitetnih snowboarda.

Kako bi se lakše povezali sa klijentima i širom publikom, te uveli element zabave i dodatnu kreativnost u posao koji rade, osmislili su i lansirali projekt Every Third Thursday. Naime, radi se o tome da svakog trećeg četvrtka u mjesecu izrade poseban snowboard, isprobaju, čak ga i unište, cijeli proces dokumentiraju i objave u kratkom video uratku.

Osim što je projekt ETT inovativan i zabavan, usput je i jako dobar marketinški trik za promociju tvrtke. Projekt je došao već do svoje treće sezone, a mi Vam donosimo posljednja tri uratka.

1. Najnoviji video uradak je pokazuje da je moguće izraditi i koristiti stakleni snowboard. Koliko je on izdržljiv i dali je opasan, provjerite sami.2. Noncents Penny snowboard sa rubnikom sastavljenim od kovanicama od jednog centa.3. Solarni snowboard, koji bi mnogima mogao dobro poslužiti tijekom dana za punjenje mobilnog uređaja ili kamere direktno na stazi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4396970
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr