SNOWBOARD

»

VIJESTI

06.12.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Lisptick Productions

 

Ana Rumiha: "Eurotic" film - najava zagrebačke premijere

Ove subote, 8. prosinca, u zagrebačkom klubu Vip održat će se premijera novog Lipstick Productions snowboard filma "Eurotic".

Naša najbolja profesionalna snowboarderica, Ana Rumiha, poznata je svima u ovim krajevima po svojoj osobnosti i snowboard vožnjama, a više informacija o svemu tome možete pročitati i u našem ekskluzivnom razgovoru kojega smo svojedobno obavili s Anom.

Od prošle sezone Ana je u svojoj matičnoj kući Lipstick Productions postala i koproducent uz bok europskoj 'veteranki' Conny Bleicher, s ciljem da njihov novi film "Eurotic“ dobije novu dozu zanimljivosti za gledatelje diljem svijeta.

Hrvatska, odnosno zagrebačka premijera novog filma "Eurotic" održat će se ove subote, 8.12.2012., u popularnom klubu Vip na Trgu bana Jelačića, s početkom u 22h. Prigodom predstavljanja njenog novog snowboard filma napravili smo i novi kratki razgovor s Anom Rumihom.

-.-lipstick productions-.- 

U našem zadnjem interviewu 'izrešetali' smo te svim mogućim pitanjima i manje više sve se već zna o tebi i tvojoj snowboard karijeri. Od prošle godine postala si i pomoćni producent u Lipstick Productionsu? Kako je došlo do te odluke?

"Do odluke je došlo jer taj posao nije nimalo bezbrižan i zahtijeva puno vremena i živaca, a kad smo dvije - lakše je. Za Conny samu to je stvarno bilo previše i ne znam kako je sama uopće izdržala prvu godinu.

Dva smo različita karaktera koja se dobro slažu i na različit način riješavamo probleme, tako da je ova godina prošla puno bezbolnije."

Opiši kakav je osjećaj organizirati i voditi snimanja s nekim od najboljih europskih snowboarderica?

"Mi se svi više manje znamo, tako da mi nije problem malo ih 'gnjaviti' mailovima i ljutiti se kad mi ne odgovaraju, jer boarderi su po prirodi uglavnom neodgovorni. Ali iskreno - nije da me nije umorilo i zato se ove godine fokusiram samo na najmotiviraniji dio ekipe."

Što još uključuje tvoj posao u Lipsticku?

"Smisliti koncept, dogovoriti s 'ridericama' tko je za, pronaći sponzore koji će financirati film, koordinirati putovanja cijele godine, brinuti se da uvijek imamo snimatelja i fotografa, s medijima dogovarati gdje bi što moglo izaći u print i biti objavljeno online.

'Skakati editoru po glavi' dok god film ne bude onakav kako smo ga zamislile i na kraju, najteže od svega, baviti se s desetak premijera po cijeloj Europi. I kad sve to još nije ni gotovo - već počinje druga godina i sve se ponavlja."

Koliko si zadovoljna novonastalim filmom? Da li si ispunila sva svoja očekivanja od filma?

"Recimo da da - s obzirom na to kakav smo proraćun imali jako sam zadovoljna ishodom.  Naravno, tu uvijek ima prostora gdje ja mislim da možemo puno bolje, ali reakcija ljudi je pozitivna i to nam je potvrda da je ipak obavljen dobar posao."

Kakvi su planovi s Lipstickom i tvojim snimanjem u nadolazećoj godini?

"Iduće će godine ekipa biti malo manja i snimat ćemo zabavne epizode koje će sadržavati i malo glume i boardanja.

Cilj nam je da se malo vratimo korijenima i uživamo, nasmijavamo svojim 'clipovima' druge, ali prvenstveno sebe. Izgledat će kao naši stari Boobishi
, samo na puno boljem nivou."
 


Zagrebačka premijera je zakazana za subotu pod pokroviteljstvom Burn energetskih pića u Vip klubu?

"Moj je san od kad sam bila mala bio da jednog dana budem dio neke produkcije i snimim svoj snowboard 'part' koji će moći motivirati druge. Ovaj video mi je važan, samim time što je pretežno hrvatski proizvod (snimatelj i montažer je Rene Gallo iz Rijeke), a okupili smo europsku elitu ženskog snowboarda i napravili nešto na svjetskom nivou.

Bilo bi mi drago to podijeliti sa svima koje to zanima jer sam ponosna na ovaj dokaz da i Hrvati mogu. Svi su dobrodošli, a one koje ne zanimaju previše komadi na 'boardu' vjerojatno će zanimati komadi u klubu."

Poseban poziv svim čitateljima Skijanje.hr magazina da u subotu dođu na hrvatsku premijeru "Eurotic" filma i time svojim dolaskom podrže rad naše najbolje snowboarderice Ane Rumihe. 

Vidimo se!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 120150
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr