SNOWBOARD

»

VIJESTI

28.11.2007.      

Autor: Ante Pašalić 

Elan Snowboards predstavio novi sistem buca

Elan je nedavno predstavio svoj novi i brži sistem vezanja buca!

elan snowboardElan Snowboards  ponosno je predstavio svoj novi “Quick Fit Lacing System”, sistem brzog vezanja snowboard buca! Cilj je od početka bio donošenje rješenja za brže zavezivanje buca, bez gubitka na čvrstoči i stabilnosti!  Željeni rezultat je postignut, te se nove Elanove buce vežu u samo nekoliko sekundi! Novi sistem je uistinu postigao željenu brzinu vezanja buci, te omogućio svim riderima komfor i jednostavnost prilikom korištenja!

Oprezno dizajnirane, sa savršenom kombinacijom jednostavnosti i performanse, “user-friendly” Quick Fit Lacing System donosi svakom snowboarderu bezbrižnost i efektivno rješenje pri vezanju buca. Čvrsto napravljeni mehanizmi za zaključavanje su ključni za novi sistem vezanja buca. Zatezanjem se dobija na željenoj čvrstoći, te buca ostaje stegnuta cijelo vrijeme! Mehanizmi za očuvanje stegnutosti buce, preuzeti su iz Elanovog yacht pogona, te su provjereni već nekoliko godina!

Samo vezanje buce je podijeljeno u dva dijela: gornju zonu vezanja, te donju zonu vezanja.  Sa te dvije zone korisniku se omogućuje savršenstvo u zatezanju noge u buci. Gornji dio kontrolira zategnutost za samu nogu i zglobu, a donji dio kontrolira zategnutost prstiju i tabana.  Vezice pomoću kojih kontrolirate zategnutost buce, zatežu se prema gore, a otpuštaju prema dolje. Jednostavno!

Novi Elan Snowboards “Quick Fit Lacing System” dostupan je na modelima buca Tempest, Union, Element i Chicas bucama Unity i Betty!

elan snowboard elan snowboard

elan snowboard

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5360
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr