SNOWBOARD

»

VIJESTI

01.07.2011.      

Autor: Ante Pašalić 

"Sleeping Giants"

René Eckert ponovno u akciji, ovoga puta u dalekoj komunističkoj Kini.

Osim što je najmnogoljudnija zemlja na svijetu, i njezinim su građanima zabranjeni primjerice Google i Facebook, Kina krije neke od najtalentiranijih snowboardera današnjice.

Nakon dokumentaraca o snowboarderima iz Poljske, Slovačke, Bugarske i Rumunjske, René Eckert je snimio svoj novi film "Sleeping Giants".

Priča se bazira na razvoju snowboard sporta u Kini, i velikoj strasti koju Kinezi gaje prema istome. Film tako prati priču o najvećem snowboard natjecanju u Kini - Nanshan Openu - velikom izazovu i motivu mladim Kinezima. Natjecateljima koji su ostvarili veliki progres u kratkom vremenskom periodu.

Osim kineskih aktera Wanga Leia i Hea Weia, u filmu se pojavljuju i legende kao što su Travis Parker i Risto Mattila, te europski 'shredderi' Nils Arvidsson, Marc Swoboda i Werni Stock.

Film izlazi za Božić, a potporu za film možete dati na Blickinsfreie stranicama.

Link na 'teaser':

http://blickinsfreie.de/films/in-production/sleeping-giants/sleeping-giants.html

Ovim putem upućujemo ujedno i poseban poziv svim snimateljima i onima koji se tako osjećaju.

Blickinsfreie traži, naime, pripravnike za nadolazeću sezonu. Ako imate volje snimati po hladnoći, dobri ste u video-montaži te ste slobodni od listopada ove godine do ožujka slijedeće godine javite se Blicknsfreie ekipi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 903814
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr