SNOWBOARD

»

VIJESTI

30.12.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

“Staro za novo” ski odijelo za djecu iz Nazorove

Želite novo ski board odijelo uz 50% popusta i k tome pomoći onima kojima je pomoć potrebna? Rješenje postoji, a zove se Horsfeaders.

Zanimljivu akciju s humanitarnim karakterom osmislio je Surf Shop. Kako kažu, riječ je o duhovnoj i materijalnoj obnovi. Sve što je potrebno je da donesete u trgovinu svoju staru jaknu i hlače te vam se odobrava popust od čak 50% na kupnju novog Horsfeaders odijela.

Već godinama Surf Shop surađuje s domom za djecu A.G. Matoš i njihovom sportsko kajakaškom sekcijom kroz novčane donacije. Iako nije riječ o velikom novcu, poznato je da je svaka pomoć dobro došla. 

Kako je trenutno aktualna zima, odgajatelji su jasno dali do znanja da su zimske sportske jakne trenutno od velikog značaja. Ostatak je poznat. Kupujete odijelo? Razmislite o ovoj opciji.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 145185
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr