SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

15.09.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Domovi na Platku čekaju nove zakupce

Uoči nove skijaške sezone očekuje se novo vodstvo "Malog" i "Velikog" doma na Platku. S dosadašnjim zakupcima raskinuti su ugovori.

Prema pisanju Novog lista dosadašnji zakupci se nisu pridržavali ugovora o zakupu, odnosno nisu na vrijeme podmirivali svoje obveze. Sve to nagnalo je Općinu Čavle da raskine ugovore te da objavi novi natječaj. Prema informacijama iz Općine Čavle dosadašnji zakupci više nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Iako su domovi već godinama u prilično lošem stanju vlasnik tih, praktički jedinih, ugostiteljskih objekata koji nude uslugu smještaja i hrane na ovom popularnom riječkom skijalištu, držao je cijenu zakupa od relativno visokih 12.000 kn mjesečno. Ovaj iznos možda i ne bi bio tako nepovoljan da je proteklih nekoliko sezona bilo snijega na Platku. Kako je skijalište bilježilo loše rezultate, tako su i domovi bili osuđeni na krpanje kraja s krajem, što je rezultiralo nagomilanim dugovima prema najmodavcu.

U Svakom slučaju, u novu skijašku sezonu domovi bi trebali krenuti s novim vodstvom, što bi moglo doprinijeti i povećanju kvalitete usluge. Novi vlasnici bit će poznati početkom listopada. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 305829
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr