20.01.2017.      

 

Za vikend sva skijališta u radu, na Platku od danas i noćno

Smirivanje bure te dovoljne količine snijega omogučiile su da hrvatska skijališta krenu s radom u punom kapacitetu

Nakon smirivanja bure pred nama je vikend u kojem bi hrvatska skijališta  trebala raditi u punom kapacitetu.

Na Platku su otvorene  staze Radeševo 1, Radeševo 2, Zavoj 19 , Turistička staza, pokretne trake baby staza i traka uz Radeševo. Danas započinje i noćno skijanje. Žičare rade od 19 do 22 sata a blagajna od 18 do 21 sat. Otvoreni su ugostiteljski objekti "Veliki dom Platak" i "Mali dom", "X Bar" i Caffe bar "Centar". Cesta je provozna uz obavezno korištenje zimske opreme.

Na Sljemenu su otvorene sve staze - Bijela livada, Bijeli, Crveni, Plavi te Zeleni spust, kao i noćno skijanje. Kao što smo najavljivali, za vikend nas na Sljemenu očekuje besplatna telemark škola, kao i FIS Masters Cup natjecanje.

Rad za vikend najavila je i Čelimbaša, u radu je i Skijaški dom Mrkopalj, dok delnički Petehovac za sada nema u planu pustiti u rad vučnicu.

Nadopuna: tijekom petka poslijepodne Petehovac je ipak promijenio odluku te objavom na facebook stranicama najavio rad skijališta subotu i nedjelju kako za dnevno tako i za noćno skijanje. Mrkopalj je pak javio da je vjetar većinu snijega otpuhao sa staza te da ipak neće krenuti s radom.


 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 21. siječnja 2017.   19:06h

  Član od:
  12.09.2014.

  Mjesto:
  Hrvatska, Mrkopalj

  Ispravak; Mrkopalj kreće sutra 22.01.2017 ! Objava sa facebooka.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2423246
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr