SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

21.12.2014.      

Autor: Goran Razić 

Na Platku službeno proslavljen početak zime

Platak je na veseo način dočekao zimu te i službeno otvorio zimsku sezonu 14/15. U cijeloj priči nedostajao je još samo snijeg.

Prvi dan zime Platak je dočekao na pravi način. S ljudima na skijaškoj stazi. No ovoga puta nije bilo skijanja, jer zima u klimatskom smislu još uvijek nije došla u ove krajeve. No aktivnosti na ovom popularnom riječkom skijalištu svakog mogu veseliti. Na Platku je bilo živo. Parking je bio pun i baš to je ono što se nije često viđalo prošlih godina. Neka upravo to bude najava nekih novih trendova na Platku.

Nekoliko stotina ljudi prodefiliralo je danas Radeševom u šetnji i druženju, a svi su imali prilike uživati i u lijepom sunčanom vremenu. Djelatnici Goranskog sportskog centra za okupljene su priredili i pravu feštu na otvorenom, u izvedbi riječke grupe “L’Amour”, dok je okupljenima na raspolaganju bila i okrjepa u obližnjem ugostiteljskom objektu.

Na skijalištu su mališane uveseljavali Djed mraz te ostali likovi iz bajki, a uvijek prijatno kuhano vino i logorska vatra imala zadatak ugrijati sve okupljene. I svi ogladnjeli su mogli biti bez brige, jer je kuhinja na otvorenom bila zadužena da svi kući odu siti. Nekoliko fotografija s današnjeg događanja pogledajte u fotogaleriji.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 23. prosinca 2014.   19:41h

    Član od:
    23.12.2014.

    Mjesto:
    Hrvatska, rijeka

    super napokon ocekivajne

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 276443
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr