SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

31.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

Foto: Čelimbaša (webcam)

 

Otvorena Čelimbaša, Radeševo u pripremi

Snježne padaline omogućile otvaranje skijališta.

Snježni val koji je u petak zasuo hrvatske gorske predjele omogućio je u subotu, 31. siječnja, otvaranje skijališta Čelimbaša u Mrkoplju. U pogonu je glavna vučnica, a može se i skijati i sanjkati u podnožju koristeći baby lift.

Obećavajuća je situacija i na Platku gdje su u subotu ujutro otvoreni baby lift i pokretna traka. Staza Radeševo 1 se priprema za skijaše i postoji šansa da već u toku poslijepodneva bude otvorena.

Petehovac je u subotnje jutro također osvanuo u suncu, skijalište radi i čeka skijaše. Snijega bi na navedenim skijalištima trebalo biti još u narednim danima, nešto već tokom noći i sutrašnjeg dana. Nakon toga slijedi kratkotrajno smirivanje vremenskih prilika u ponedjeljak, pa opet obećavajući snježni val u noći s utorka na srijedu, barem tako kazuju prognostičke slike.

AŽURIRANO: U toku poslijepodneva je u rad puštena žičara Radeševo s pripadajućim stazama Radeševo I i Turističkom stazom na Platku.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4519959
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr