SKIJANJE

»

EXTREME

24.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kanin Freeride Battle s početka ka kraju ožujka

Organizatori Kanin Freeride Battle natjecanja ipak su zbog snježne situacije bili prisiljeni donijeti i definitivnu odluku o preseljenju termina natjecanja.

Novi planirani termin, umjesto od 1. do 4. ožujka, sada je 22. do 25. ožujka ove godine. Pojašnjenje:

"Zbog interesa naših partnera, natjecatelja i lokalne zajednice, ali naravno i nas kao organizatora, odlučili smo se da natjecanje zbog slabih snježnih uvjeta ne otkažemo, već ipak samo odgodimo čekajući na novi snijeg. Još uvijek vjerujemo u nove snježne padaline koje bi nam, u ovom novom terminu, omogućile sigurno i kvalitetno održavanje natjecanja", izjava je Jana Mačeka iz Sportskog društva Drča, glavnog čovjeka organizacije natjecanja.

U posljednjih nekoliko dana na Kaninu je palo oko pola metra novog snijega na do tada gotovo pa nikakvu snježnu podlogu. Što nikako nije dostatno za neometano održavanje natjecanja koje je, podsjećamo, i dio Freeride World Tour Qualifier serije, serije natjecanja kroz koju se kvalitetnim rezultatima osigurava buduće pravo nastupa na natjecanjima Freeride World Toura.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 282839
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr