13.01.2013.      

Autor: Goran Razić 

FWT Revelstoke: Pobjede u USA i jedna u Švedsku

Freeride World Tour na svojoj prvom stanici posjetio je kanadski Revelstoke. U odličnim vremenskim uvjetima padina Mac Daddy ponudila je pregršt zabave i odličnih vožnji.

Iako je proteklih dana bilo vrlo loše vrijeme s relativno slabom vidljivošću jučerašnji dan je ponudio pravo osvježenje u obliku sunca i odlične vidljivosti te vrlo dobre kvalitete snijega. Vrijeme upravo onakvo kakvo si rideri mogu poželjeti.  

Pobjedu u snowboard dijelu natjecanja odnio je Ralph Backstrom iz Amerike, koji je time ujedno i obranio prošlogodišnju titulu. Kod borderica je pak najbolja bila Yates Shannan, također iz Amerike. 

Kod skijaša pobjedu je odnio Drew Tabke kojem je ovo ujedno i prva pobjeda na touru, nakon koje je prokomentirao: 

"Mac Daddy je jedna od najljepših padina na kojoj imamo prilike skijati na FWT-u, dok je snijeg u British Columbiji jednostavno nevjerojatan"

Jedino je pobjeda kod skijašica otišla izvan američkog kontinenta, točnije u ruke Šveđanke Christine Hargin

Sljedeća stanica Freeride World Toura je u Europi, točnije u talijanskom Courmayeuru 19.01. te potom u susjednom francuskom Chamonixu već 26.01.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4733539
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr