17.01.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: Goran Razić (Carnival Snowboard Session 2010.)

 

Carnival Snowboard Session na Karolininom gatu

05.02.2011. na rasporedu je četvrti po redu Gillette Carnival Snowboard Session, koji će se ove godine održati na još atraktivnijoj lokaciji nego do sada, uz najavljen još veći broj bordera iz cijele Europe.

Nakon stepenica pored hotela Bonavie nadomak Korza 2008. i 2009., pa potom i na samom Korzu 2010., ove godine popularno riječko snowboard natjecanje seli se na Karolinin gat u riječkoj luci. Ovoga puta, bliže moru se nije moglo.

Na popularnom rail natjecanju prošle je godine sudjelovalo 17 natjecatelja iz 7 zemalja, dok se ove godine organizatori nadaju još boljem odazivu. Prema trenutnim informacijama, na ovogodišnjem CSS-u trebalo bi nastupiti 20 ponajboljih europskih i domaćih natjecatelja.

-.-Skijanje.hr-.-

Iako je forma natjecateljska, budući da se radi o manifestaciji u sklopu Riječkog karnevala, očekuje se vrlo opuštena atmosfera, primjerena Riječkom karnevalu. Sukladno tome bit će tu i dodatnog programa, kao što je nastup wakeboardera Igora Deranje, koji će vratolomijama na wakeboardu po riječkoj luci zabavljati sve okupljene. 

Cjelodnevni natjecateljski program, koji počinje u 12:00 sati, dodatno je začinjen koncertom poznatih beogradskih rapera Ajs Nigrutina i Timbeta te nastupom riječkih drum'n'bass DJ-eva, koji će svoj program imati od 18:00 do 23:30 sati. Nakon toga zabava se seli u Stereo klub te se nastavlja sve do ranih jutarnjih sati.

-.-Skijanje.hr-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 236526
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr