NATJECANJA

»

SNOWBOARD

26.01.2017.      

 

9. Carnival Snowboard Session

U centru Rijeke, uz samo more, i ove će godine biti postavljena staza na kojoj će se održati snowboard natjecanje u sklopu Riječkog karnevala.

9. Carnival Snowboard Session će se održati u subotu, 04. veljače 2017., na Gatu Karoline Riječke u samom centru Rijeke.

U glavnom programu je snowboard natjecanje koje se boduje za World Snowboard Tour, a organizatori priređuju i brojna popratna događanja – 2. Carnival Snowboard Film Festival, 1. Carnival Snoboard Session Kids i hip hop koncert.

Osim nagrade za prva tri natjecatelja koji prikupe najviše bodova u cjelodnevnom natjecanju (nagradni fond 1.200 eura), ove godine nagrađen će biti i natjecatelj koji izvede najbolji trik.

U nastavku pogledajte kako je bilo prošle godine:

Carnival Snowboard Session 2016. from Snowboard klub Nine on Vimeo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 313275
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr