05.10.2010.      

Autor: Goran Razić 

Poznat termin Burton European Opena 2011.

12. po redu Burton European Open održat će se od 08. do 15.01.2010. u švicarskom Laaxu.

Burton European Open (BEO) kroz godine se pretvorio u najveći europski snowboard event. Na slopestyle i halfpipe natjecanjima Laax će u tih tjedan dana privući gotovo sva najveća imena svjetskog snowboarda. No osim onih već dokazanih, BEO je prava odskočna daska za one mlade, tek nadolazeće nade.

Tako su primjerice finski olimpijci Peetu Piiroinen i Enni Rukajärvi nakon odličnih nastupa na Burton European Openu objeručke prihvatili pruženu priliku i svrstali se u sam vrh svjetskog snowboarda.

I ove godine preko 400 bordera i borderica će ući u borbu za novčane nagrade čiji nagradni fond iznosi velikih 125.000 USD.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 156842
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr