SNOWBOARD

»

VIJESTI

19.05.2009.      

Autor: Ante PašalićPhoto: burton.com  

Burton otkazi

Globalna recesija se odrazila na sve svjetske čimbenike, pa tako i na snowboard industriju…

Burton Snowboards je objavio otpuštanje 30-ak radnika iz cijelog svijeta. Službenog priopćenja nije bilo, no kako doznajemo dio američkih zaposlenika dobilo je otkaz, isto kao i nekolicina iz  marketinga. Ova otpuštanja su za sada jedina koja su zadesila svjetsku snowboard industriju.

Osim otpuštanja samih djelatnika, na popisu "otpisanih" našao se dobar dio snowboard teama. Tako za Burton više ne voze neki od ponajboljih svjetskih ridera, kao što su Romain De Marchi, DCP, Gigi Ruf i Jp Solberg. Iznimno velik globalni Burton snowboards team nešto je skraćen, no i dalje ima neke od najjačih snowboardera na svijetu.

Snowboard proizvođači uglavnom su se jako dobro othrvali svjetskoj recesiji te bilježe manje gubitke, no svi se slažu u jednom, da će sljedeća zima biti pravi pokazatelj globalne krize.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 709375
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr