VIJESTI

SNOWBOARD

»

VIJESTI

19.03.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Na Rogli počinje Freestyle Week

Od danas 19.03. pa do nedjelje 23.03. na Rogli je na rasporedu popularni freestyle događaj. Pregršt zabave, snijega i sunca označit će postsezonu na popularnom slovenskom skijalištu.

Već tradicionalni Freestyle Week i ove se godine održava na Rogli i to u periodu srijeda - nedjelja. Funpark je u odličnom stanju, za što su se pobrinuli brojni shaperi, a organizator uvjerava kako će i ove godine za najbolje biti osigurane vrijedne nagrade. Ovaj veliki freestyle event dodatno će začiniti brojni domaći i strani DJ-i koji će se pobrinuti za odličan ugođaj uz ritmove funka, rap-a, d’n’b-a i sl.

Točan raspored natjecanja moguće je vidjeti ovdje, a već tradicionalno su petak i subota programski najbogatiji dani. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu, a nikako neće biti na odmet niti povoljniji ski paketi u periodu Freestyle Weeka. Sasvim dovoljan razlog za posjet Rogli. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 311132
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr