25.11.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Slovenska skijališta od vikenda u radu

Naredni vikend donosi nam kolektivno otvaranje skijališta u Sloveniji. Moći će se skijati na gotovo svim većim skijalištima i to po sniženim cijenama.

Već u petak 27.11. s radom kreće Kranjska Gora. U radu će biti vučnica "Mala Mojca", dok je za subotu i nedjelju u planu i otvaranje "Velike Mojce". U Kranjskoj Gori će u petak za sve skijaše i bordere biti besplatno skijanje, dok će se od vikenda naplaćivati ski karta po cijeni od 18 eura za odrasle i 10 eura za djecu.

-.--.-

U petak s radom kreće i Vogel (slika gore), koji će u početku u radu biti samo vikendom. Na Vogelu će se moći skijati na stazi ispod četverosjedežnice Brunarica, a u planu je i otvaranje vučnice Storeč. Vogel također ima posebnu akciju za sve goste prvog radnog vikenda u ovoj sezoni. Svi koji dođu na Vogel plaćaju samo prijevoz gondolom do skijališta, ali ne i ski kartu. Cijena gondole za odrasle stoji 5 eura, dok je za djecu vožnja besplatna.

-.--.-

U subotu 28.11. otvara se i Krvavec (slika gore), koji na svojih 40-ak cm snijega planira otvoriti staze br 1, 2 i 17 (četverosjedežnica, šesterosjedežnica i pokretna traka), a za sve goste važit će cijene skipassa po cjeniku iz pretprodaje (detalji dostupni na webu skijališta, nap.a.). Na Krvavcu je čitave dane i noći u radu renovirani sustav zasnježenja koji bi uskoro trebao omogućiti i daljnja otvaranja staza. Isti dan kada i Krvavec otvara se i Rogla (naslovna slika), i to sa stazama Uniorček 1 i 2, Planja i Košuta. Skijanje na Rogli će stajati 16 eura za odrasle i 8 eura za djecu. Spomenimo kako će se za vikend moći skijati i na Cerknu te na Goltama.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1275921
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr