SNOWBOARD

»

VIJESTI

03.01.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Tim Zimmerman/Espn

 

Travis Rice - novi video

Nakon svjetskog hita "That's it, That's all" Travis Rice u novom filmu.

Dvogodišnji projekti su vjerojatno neka čudna strast američke snowboard zvijezde Travisa Ricea. Nakon iznimno popularnog i definitivno najgledanijeg snowboard filma svih vremena "That's it, That's all", na kojem je Rice radio pune dvije godine, kroz cijelu prošlu sezonu, i u narednoj, snima se novi mega hit "The Art of Flight".

U suradnji s Brain Farm produkcijskom kućom, koja svoje podvige ostvaruje isključivo na bazi ultra skupih filmova, s hollywoodskim proračunom, s pravom možemo očekivati "the next big thing". Osim postavljanja novih standarda snimanja, najudaljenijih i najatraktivnijih lokacija svijeta, Travis Rice i njegovi prijatelji ponudit će nam totalno drugačiji snowboard video. A poznavajući njegove ideje, s velikim iščekivanjem veselimo se rujnu ove godine, kada bi video trebao službeno biti objavljen.

Od ridera u filmu, za sada glavnu ulogu ima Travis Rice naravno, uz "olimpijca" Scottya Laga, Marka Landvika te druge poznate ridere. Brain Farm se može pohvaliti i "ultra slow motion Phantom HD"  kamerom, koja će zasigurno ponuditi neke spektakularne snimke.

U tekućoj sezoni ekipa Brain Farma patrolira cijelim sjeverno američkim kontinentom u konvoju sa čak četiri automobila i dva kombija, što dovoljno govori o logistici za snimanje samo triju snowboardera. Pitanje ostaje da li će uspjeti nadmašiti gledanost prethodnog filma, jer uz kreativnost i svu moguću tehnologiju, što to mogu snimiti, a da već nije viđeno?

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 11774
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr