SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.11.2011.      

Autor: Ante Pašalić

 Logo: Matea Kordić

 

mini Snowboard Film Festival

Sedmu godinu zaredom zagrebačka publika ima priliku uživati u službenim premijerama svjetskih snowboard filmova.

Skijanje.hr magazin sedmu godinu za redom organizira službene hrvatske premijere snowboard filmova.

Trodnevni festival donekle će ublažiti apstinencijsku krizu izazvanu dužim izbivanjem sa snijega i kvalitetno vas 'nabrijati' na nadolazeću snowboard sezonu.

Na mini Snowboard Film Festivalu bit će predstavljeni radovi svjetski poznatih snowboard kuća kao što su Absinthe Films, Isenseven, Lipstick Productions, Blicknsfreie, YES!, japanski Car Danchi, a posebna poslastica ovogodišnjeg izdanja je premijera 'meganabrijanog' snowboard spektakla Art of Flight!

Navedeno će vam okice gledati od 1. - 3.12.2011. u zagrebačkoj 'snowboard utvrdi', Kino klubu Grič u Jurišićevoj 6, u centru Zagreba.

O tulumima u Griču nije potrebno posebno trošiti riječi. Dj Eddie Ramich, Dj Agregat, Dj Sale, Dj Alen S. zaduženi su za zagrijavanje atmosfere, dok će se Red Bull, partner festivala, pobrinuti da razina energije bude 'nabijena' i pozitivna kroz sva tri dana trajanja festivala.

-.-Matea Kordić-.-msff

Službeni program 7. mini Snowboard Film Festivala:

Četvrtak, 1.12.2011.

Otvorenje festivala:

"Car Danchi"

Neil Hartmann Productions

Nepoznat većini snowboardera ovaj japanski film čije ime u prijevodu znači 'Auto kuća' pristupa snowboardu na potpuno drugačiji način. Autori prate lokalne ridere koji doslovno žive u autima i putuju svijetom u potrazi za powderom. Junaci ove priče impresionirali su 'boga snowboarda' Terje Haakonsena, a zasigurno ni vas neće ostaviti ravnodušnima!

"Art of Flight"
BrainFarm/RedBullMedia

Film koji je svojom nadrealnom produkcijom zadivio milijune gledatelja diljem svijeta prati ikonu snowboarda Travisa Ricea i njegove 'dežurne luđake' Marka Landvika, Scotty Lagoa i Johna Jacksona u nadilaženju granica mogućeg.  Art of Flight, rezultat dvogodišnjeg  snimanja na najnevjerojatnijima lokacijama, promijenit će Vaš pogled na svijet snowboarda zauvijek.


Petak, 2.12.2011.

"Kaleidoscope"
Isenseven

'Nabrijana' ekipa bavarskih snowboardera svake godine izmisli nešto novo, 'uber-originalno'. Jedina produkcija na svijetu koja sa C klasom snowboardera zadobije pažnju cjelokupne svjetske snowboard elite. Jednostavno su kreativniji od drugih i to je ono što nas privlači na gledanje Isenseven filmova.

"5 more minutes please"
Lipstick Productions

Poznata europska boarderica Conny Bleicher uspjela je okupiti najjače europske ženske snage i napraviti odličan snowboard video. Razvoj ženskog snowboarda je dogurao jako daleko, a napomenimo da je među probranom ekipom i naša Ana Rumiha!

"Yes, it's movie!"
YES snowboards

Relativno novo ime na svjetskoj sceni, no prema facama koje se kriju iza imena Yes! nalaze se najbolji backcountry rideri današnjice. DCP, JP Solberg i Romain De Marchi imena su poznata svakom ozbiljnijem boarderu koji vas svojim savršenim vožnjama u ovom filmu vode na put od Kamčatke do Čilea.


Subota, 3.12.2011.

"Sleeping Giants"
Blicknsfreie

Nakon dokumentarnih filmova o poljskoj, slovačkoj, bugarskoj i rumunjskoj snowboard sceni snimateljski virtuoz Rene Eckert ovim nas uratkom upoznaje s ne dovoljno poznatom kineskom snowboard scenom. Sa čuđenjem ćete pratiti ovaj film, jer Kinezi nikad ne spavaju!

"Twel2e"
Absinthe Films

Jedini film koji objedinjuje baš sve najbolje ridere na svijetu. Svake godine Absinthe Films uspije iznenaditi inovativnim pristupom snimanja, novim trikovima i ekipom iz snova. Rezultat: film koji će vas inspirirati dugo vremena, neki bi rekli šećer na kraju.

Sponzori festivala su već legendarni *core dućan s Jaruna, SurfShop, Elan Snowboards, Horsefeathers, Kino Klub Grič, Red Bull, XXX DJ's.

Vidimo se!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 219952
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr