SNOWBOARD

»

VIJESTI

07.02.2011.      

Photo: Goran Razić

 

Završen CSS 2011.

Naše najveće snowboard natjecanje, Carnival Snowboard Session, uspješno završeno.

Ideja cijelog eventa je promocija snowboard sporta, te smještanje CSS-a kao najvećeg domaćeg, a i regionalnog snowboard događanja. Carnival Snowboard Session održava se već četiri godine zaredom, i definitivno je najbolje snowboard natjecanje u Hrvatskoj. Svake godine i uz odličan odaziv 'ridera' iz Europe, iz godine u godinu sve veći nagradni fond, a i 'setup' je svake godine sve veći i sve se više bliži moru.

'Course' je ove godine bio postavljen na svega nekoliko metara uz more, što CSS-u daje poseban 'štih' naspram drugih sličnih natjecanja u Europi. Uistinu jedinstveni snowboard event.

-.-Goran Razić-.-

Svojevrsnu tradiciju na ovom natjecanju imaju i naši susjedi Slovenci, koji pohode Rijeku iz godine  u godinu, te su manje više uvijek negdje na postoljima. No ove godine titulu najboljeg na CSS-u ponio je Austrijanac Rudi Janda i osvojio 800 eura nagrade. Druga dva mjesta su pripala Eriku Harcu i Anže Štravsu iz Slovenije. Domaći predstavnici su završili u finalu na 7. i 8. mjestu, i to Luka Ivica odnosno Vid Barić iz Rijeke.

-.-Goran Razić-.-

Kako biva nakon svakog CSS-a, legendarni tulumi po Rijeci priča su za sebe, koje je nemoguće prepričati, ali ih definitivno treba doživjeti. Još jedan Carnival Snowboard Session je iza nas, a do slijedećeg, jubilarnog petog, uživajte uz fotografije s natjecanja.

Vidimo se dogodine!

-.-Goran Razić-.-

 

Finalni rezultati:

1. Rudi Janda (AUT)
2. Erik Harc (SLO)
3. Anže Štravs (SLO)
4. Matic Zavodnik (SLO)
5. Nejc Pucko (SLO)
6. Matic Pritekelj (SLO)
7. Andrej Marinčič (SLO)
8. Luka Ivica (HR)
9. Vid Barić (HR)
10. Dejan Hodžić (SLO)
11. Rene Strgar (SLO)
12. Peter Štrafela (SLO)
13. Luka Krajnik (SLO)
14. Luka Podlugar (SLO)
15. Toni Jelenić (CRO)
16. Gerald Fuchs (AUT)
17. Domagoj Miloslavić (CRO)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 18775
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr