PROIZVOĐAČI

»

STöCKLI

02.02.2012.      

Autor: Goran Razić

Video i foto: Goran Razić

 

VIDEO: ISPO 2012. predstavio novitete za 2013.

I ove godine najveći svjetski sajam zimskih sportova, tehnologija i popratnih aktivnosti, oborio je sve rekorde. Münchenski Messe u tri je dana pohodilo oko 80.000 ljudi iz ukupno 100 zemalja.

Niti recesija, ali niti slab početak zime nije utjecao na loše brojke Winter ISPO-a 2012. Čak štoviše, i ove godine je letvica dodatno pomaknuta. Tako je sudeći prema podacima organizatora ove godine sajam u Münchenu pohodilo oko 80.000 posjetitelja, što je povećanje od gotovo 10% u odnosu na proteklu godinu. Broj izlagača se također povećao te su ove godine zabilježena čak 2.344 izlagača iz 51 zemlje svijeta (prošle godine bilo je oko 2.200 izlagača iz 49 zemalja). 

Prema riječima izvršnog direktora Sajma, Klausa Dittricha, najveće povećanje brojki na sebe su preuzele zemlje poput Turske, Kanade, Rusije, Kine i SAD-a. 

Osim paviljona već tradicionalno usmjerenih prema outdooru, "high fashion tekstilu" i sportskoj opremi i odjeći svoje novitete prezentirala je i skijaška te snowboard industrija. U ukupno četiri paviljona nagurat su se htjeli svi, ne bi li iz prve ruke pogledali novitete za narednu sezonu. 

Za sve one koji nisu bili na ovogodišnjem ISPO-u baš kao i proteklih sezona o najnovijim tehnologijama i modelima skija uskoro će moći čitati na Skijanje.hr-u, a do tada popis noviteta najvećih proizvođača skijaške opreme možete pogledati u priloženom petnaestminutnom video prilogu.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 164441
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr