13.02.2015.      

Autor i video: Ivan Kašuba

 

ISPO 2015.: Iznova za svakoga po nešto - video

Bavarska metropola, München, i ove je godine ugostila proizvođače sportske opreme u 16 velikih paviljona, u kojima su oni posjetiteljima iznova predstavili ono najbolje što imaju.

Sve oči iz svijeta sporta uprte su, svake godine, na četiri najvažnija dana u pogledu sportske opreme. Tako je i ove godine, od 5. - 8. veljače, preko 2500 izlagača, iz više od 50 zemalja, informiralo prodavače, posjetitelje i sportaše o novim proizvodima na tržištu.

Svijet zimskog sporta ponudio je raznoliku paletu proizvoda, počevši od najsitnijih detalja, pa sve do revolucionarnih noviteta. Iako su noviteti uvijek prisutni, proizvođači zimske opreme sve više teže k univerzalnom rješenju, to jest korištenju jednog proizvoda u što više uvjeta.

Skijanje.hr kamera i ove je godine budno popratila događanja, i novitete, na ovom prestižnom međunarodnom sajmu.

U slijedećem video prilogu možete pogledati i iz prve ruke, od samih zastupnika deset skijaških brandova, čuti, što su vam to novo pripremili za sezonu 2015/16.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 15. veljače 2015.   22:13h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Puno prežvakavanja jednog te istog, malo pravih noviteta, kao i uvijek. Ovo bi se trebalo raditi bienalno, godišnje je prečesto.
    I jedino iz Blizzarda govore o cijenama... Ali 1000 € za skije, bilo čije i bilo kakve, je previše.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4709123
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr