SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

26.08.2014.      

Autor, foto: Skijanje.hr

 

Bjelolasica "na bubanj" u listopadu

Kompletna imovina HOC-a Bjelolasica u stečaju na prodaji bi se trebala naći u listopadu.

Sukladno pisanju Poslovnog dnevnika, stečajni upravitelj Tomislav Đuričin i službeno je potvrdio ovu informaciju. U prodaju na javnoj dražbi idu sve pokretnine i nekretnine, uključujući i samo skijalište.

Potencijalni kupci moći će dati ponudu za sve ili samo neku od nekretnina (opožareno turist. naselje sa skijalištem, hotel Jastreb u Begovom Razdolju, upravna zgrada u Ogulinu te zemljište na kojem je bio restoran Sabljaci) a, opet sukladno riječima stečajnog upravitelja, neformalni interes za skijalište već postoji te se za njega očekuje vjerojatno i nekoliko ponuda.

Stečajni upravitelj nada se relativno brzom okončanju stečaja HOC-a Bjelolasica, budući da "tvrtka nema sporova". Vjerovnici tvrtke za sada su prijavili 30-ak milijuna kuna tražbina, što je za 10-ak milijuna kuna manje nego što je to bilo u neuspješno okončanom postupku predstečajne nagodbe. No rok za konačnu prijavu tražbina 9. je listopada ove godine. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 134750
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr