30.12.2011.      

Autor: Goran Razić 

U pogonu Platak, Petehovac i Vučići

Još uvijek sramežljivo no hrvatska skijališta ipak dočekuju svoje skijaše i bordere. Na raspolaganju je svega nekoliko početničkih staza.

Na Platku je u radu pokretna traka i bebi lift, na kojima će prvenstveno početnici i djeca doći na svoje. Petehovac radi u "punom kapacitetu", što znači da je proradila staza dužine 350 metara. Praktički paralelno sa problemima na Bjelolasici i informacijama kako skijalište neće raditi u novoj sezoni, ogulinski entuzijasti osposobili su stazu Vučići (slika dolje), u neposrednoj blizini Ogulina. (Za detalje javite se skijaškom klubu Ogulin). 

-.-Skijaški klub Ogulin-.-

Sljeme, koje je praktički jedino dobrog "zdravstvenog" stanja, još uvijek nije otvoreno za javnost. Crveni spust je zasniježen te bi netom nakon završetka utrke Svjetskog skijaškog kupa trebao biti pušten u rad. Otvaranje ostalih staza očekuje se čim se dovrši posao zasnježivanja.  

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1721605
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr