SKIJALIŠTA

»

OSTALA

13.11.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Vedran Anelić 

 

Makedonija: Ozbiljni planovi za Popovu Šapku

Prije nekoliko dana u makedonskim medijima pojavila se vijest da se tamošnja vlada sprema za veliku investiciju u turistički centar Popova Šapka.

U ovom po mnogima biseru makedonskog planinskog turizma kroz tri faze u novu se šesterosjedežnicu, proširenje i izgradnju novih staza, nova parkirališna mjesta i opće poboljšanje postojećeg stanja pa potom i u izgradnju novih hotela i restorana planira 'ubrizgati' veliki novac. 

Za prvu fazu s čak 30 milijuna eura spremna je navodno investicija Elektrana Makedonije (ELEM). Dok bi se za drugu i treću fazu investicija u Popovu Šapku tražio koncesionar.

"Ozbiljna je ovo investicija u Popovu Šapku. 

Master studija sadrži vrlo ozbiljne planove o kreiranju kvalitetnih sadržaja u sklopu centra i za razdoblje van skijaške sezone. No zajedno s privatnim investitorima, koje planiramo privući, mi od Popove Šapke želimo u skorije vrijeme prvenstveno stvoriti jedan od najozbiljnijih europskih skijaških centara", izjavio je ovim povodom premijer Makedonije Nikola Gruevski.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2417547
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr