SKIJALIŠTA

»

OSTALA

04.08.2013.      

Autor: Goran Vukelić 

Big Bear Mountain Resort na prodaju

Kalifornijsko skijalište traži novog vlasnika.

Snow Summit Ski Corporation, tvrtka koja drži Big Bear Mountain Resort, ovih je dana oglasila da je istoimeno skijalište stavljeno na prodaju. "U posljednjih je nekoliko godina bilo podosta izraženog interesa za kupnju Big Bear Mountain Resort", kažu iz Snow Summit Ski Corporation gdje su odlučili da je sada idealan trenutak za prodaju.

Riječ je o dva skijališta, Snow Summit i Bear Mountain, koja su od 2012. pod istom kapom, a zajedno imaju 26 žičara i 55 uređenih skijaških staza. Nalaze se iznad Big Bear Lakea, oko 160 km istočno od Los Angelesa. Snow Summit je prošle godine proslavio 60. rođendan akvizicijom Bear Mountaina, a dva su skijališta marketinški različito profilirana.

"Bear Mountain je skijalište za mlade, one koji traže zabavu i uzbuđenje. Snow Summit je primjereniji obiteljima i starijim skijašima. Atmosfera je vrlo različita u dva skijališta iako su udaljena manje od dva kilometra", kažu predstavnici skijališta koji nisu oglasili vrijednost tvrtke već pregovore s potencijalnim kupcima vode daleko od očiju javnosti.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 323077
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr