SKIJALIŠTA

»

OSTALA

20.05.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Matt Crawley, Snowbird Facebook profil

 

Solidan skok broja posjeta za američka skijališta

Američka skijališta s porastom broja posjetitelja u odnosu na sezonu 2011/12.

Kraj skijaške sezone uvijek je vrijeme i za zaokruživanje konačnih brojki. A za područje američkih skijališta najmjerodavnije brojke daje nacionalno udruženje skijališta ili National Ski Areas Association.

U ovoga mjeseca objavljenom službenom izvješću za sezonu 2012/13. stoji tako procjena kako je na američkim skijalištima u ovoj sezoni upisano 56.6 milijuna posjeta. A što je opet solidan napredak u odnosu na sezonu 2011/12. uz ukupni broj posjeta veći za 11 %. To je ujedno i porast koji predstavlja i najveći skok gledano od sezone do sezone unutar razdoblja od prošlih 30 godina!

Ovakvom razvoju stiuacije definitivno su pripomogli skijanje za božićne blagdane, ali možda ponajviše i produljena skijaška sezona uslijed povoljnih snježnih uvjeta u ožujku, kaže se u objavi za medije National Ski Areas Associationa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1720625
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr