SKIJANJE

»

EXTREME

27.01.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Skijaška turno utrka u Mrkoplju 16.02.

16. veljače 2014. u 10 sati u Mrkoplju će se održati skijaška turno utrka za sve zainteresirane.

U organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza i HPD Bijele stijene iz Mrkoplja, u nedjelju 16. veljače 2014. u Mrkoplju će biti organizirana skijaška turno utrka. 

Utrka kreće podno Čelimbaše na 830 m n/m te staza vodi na vrh Maj koji se nalazi na 1.269 m n/m, a koji je ujedno i najviša točka ove utrke. Po dolasku na Maj natjecatelji će skijati prema naselju Tuk te slijediti stazu prema Mrkoplju. Nekoliko kilometara prije Mrkoplja staza ponovno vodi na Čelimbašu, točnije na njezin vrh koji se nalazi na 1.091 m/nm. Potom slijedi završno skidanje cucaka i skijanje po skijaškoj stazi do cilja.

-.-tomislav skender-.-

Duljina staze je 10 kilometara, a početak utrke je u 10 sati. Kotizacije za natjecanje nema, a svim natjecateljima je osigurana okrjepa na cilju.

Obavezna oprema svakog natjecatelja uključuje ruksak, prvu pomoć (astro folija, prvi zavoj, trokutna marama) i naglavnu lampu. Utrku osigurava Hrvatska gorska služba spašavanja, stanica Delnice. 

Prijaviti se možete na e-mail adresu tomislav.skender@gmail.com zaključno sa 10. veljače. Po prijavi na mail će vam stići detaljne informacije od organizatora. Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na isti mail. Informacije o smještaju možete dobiti na: www.tz-mrkopalj.hr ili slanjem upita na tz.mrkopalj@gmail.com.

-.-tomislav skender-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 246874
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr