SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

02.02.2015.      

Autor: Tomislav Skender

 

Čelimbaša uspješno otvorila sezonu

Snježne padaline krajem prošlog tjedna djelatnici skijališta Čelimbaša iskoristili su za pripremu staze za skijanje u subotu i nedjelju.

Dugo je vremena prošlo otkad smo zadnji put skijali na Čelimbaši, pa je snježni val krajem prošlog tjedna došao kao melem na ranu svima željnim domaćeg, goranskog snijega. Mrkopaljsko je skijalište nekoliko sezona muku mučilo s financijama i zadovoljavanjem svih uvjeta u pogledu pogona vučnice. Kada je to konačno 2013. riješeno, došla je prošla zima vrlo siromašna po pitanju snijega te skijalište praktički nije niti radilo.

-.-Tomislav Skender-.-

Kako bilo, novih desetak centimetara snijega krajem prošlog tjedna odlično je iskorišteno te je u subotu vučnica, kao i pripadajuće staze, puštena u pogon. Još svježeg snijega u subotu navečer bilo je pravi užitak svim skijašima koji su odlučili nedjelju provesti u Mrkoplju. Djelatnici skijališta odužili su se posjetiteljima produživši skijanje do 16:30 sati. Možda bi potrajalo i dulje da gusti snijeg, koji je počeo padati oko 16 sati, nije značajno ometao vidljivost.

-.-Tomislav Skender-.-

Stanje putem tamošnje web kamere već sada obećava dobar tjedan, a za dane pred nama prognostičke karte najavljuju novih 60 cm snijega, što je uz tradicionalnu goransku gostoljubivost, odlična pozivnica za ovo malo skijalište u Mrkoplju koje od utorka do petka radi od 12 do 16 h, a vikendom od 9 do 16 h.

-.-Tomislav Skender-.-

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 242687
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr