18.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sezona na Čelimbaši do 28.03.

U subotu 28.03. i službeno završava sezona skijanja na skijalištu Čelimbaša, u Mrkoplju.

Nakon uspješno odrađenih 40 dana skijanja u Mrkoplju, subota 28.03. označit će i službeno zatvaranje skijaške sezone. Nakon sezona pauze ovo je veliki uspjeh za mrkopaljsko skijalište, koje je predanim radom uspjelo osigurati više od mjesec dana skijanja, sa završetkom samo nekoliko dana uoči travnja.

Za kraj sezone u Mrkoplju planiraju i organizaciju natjecanja pod nazivom "1. Slush Cup '15". Riječ je o popularnom natjecanju skijanja preko vodom napunjenog jezera na samoj skijaškoj stazi. Nešto slično što smo već imali prilike vidjeti na brojnim europskim skijalištima.

Detalji oko natjecanja i zatvaranja sezone dostupni su na službenim Internet stranicama skijališta, a svaka medijska i financijska pomoć oko organizacije natjecanja je i više nego dobrodošla, poručuju iz vodstva skijališta. 

Napominjemo kako skijalište ima novo, proljetno radno vrijeme. Zbog naglog zatopljenja skijalište će raditi samo vikendom od 08 do 14 sati, a cijena karte iznosi 80 kn. Za goste koji dolaze na skijanje nakon 12 sati cijena karte iznosit će 30 kn i prodavat će se po istoj cijeni kao i karta za baby lift. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 228822
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr