SNOWBOARD

»

OPREMA

26.11.2009.      

Autor: Ante Pašalić

 

 

DC daske 09/10

Pregled DC snowboard dasaka na hrvatskom tržištu u sezoni 2009/2010.

PBJ2 153 CORE

-.-DC-.-

Daska dizajnirana specifično za park i street vožnju. Neo klasična twin tip daska za jibbing, sadržava "Stratus" jezgru, vertikalno laminirana sa izrazitim pop-om. Zanimljivost ove daske je gornji sloj kevlara i karbona, čime daska dobiva na odličnim performansama kod landinga.

PBJ2 MW 158 

-.-DC-.-

Slično kao i Core daska, orijentirana na street style vožnju, izuzetno izdržljiva i kvalitetna. Razlika je što "Mw" oznaka znači Mid Wide, za ridere sa većim stopalima

XFB2 LAURI 55

-.-DC-.-

Lauri Heiskari pro model. Daska primarno namijenjena za park, ali i van njega. Shape je directional twin tip, a performanse su odlične! Iznimno dobar flex, omogućuje vam laganu upravljivost, koju će svaki rider cijeniti. Snažna XFB jezgra daje dasci kvalitetu, a kombinacija karbona i kevlara izdržljivost.

XFB2 159 CORE

-.-DC-.-

Stylish grafika je prvo što se uoči na ovoj dasci. Osim grafike, daska je kao i gore navedeni model kvalitetna i izdržljiva, sa "Stratus" jezgrom, te kombinacijom kevlara i karbona na gornjem sloju. Daska ima odličan pop, te odlično kontrolu rubnjaka.

MLF2 IKKA 154

-.-DC-.-

Daska razvijena za DC pro ridere Ikka Backstroma i Devun Walsha u super poznatom DC Mtn.labu. Daska namijenjena za freestyle vožnju u parku ili backcountryu. True Twin tip shape, omogućuje iznimno laganu kontrolu tokom vožnje. Na ovoj dasci je integriran nova "Radius to flat" tehnologija, sa jedinstvenim profilom nosa i repa daske. Dasku krasi odličan pop, te float u powderu. Jezgra daske je AERON, koja sadrži dvije vrste drveta u samoj jezgri, te smanjuje težinu same daske.

BFF2 148

-.-DC-.-

Daska napravljena isključivo za žensku populaciju. Iznimno je lagana za upravljanje, namijenjena za stazu, park i powder, za svaku curu koja se želi izraziti na svoj način! Mekani flex, te nešto uži centralni dio daske, pružiti će vam odličnu kontrolu, bili početnica ili napredna. Shape je directional twin tip, sa "Stratus" jezgrom, koja pruža odličan pop, a pojačani gornji dio daske od kevlara i karbona daje vam izdržljivost i kvalitetu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 181706
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr