SNOWBOARD

»

OPREMA

02.12.2009.      

Autor: Ante Pašalić

 

 

Burton daske 09/10

Pregled Burton snowboards dasaka na hrvatskom tržištu u sezoni 2009/2010.

Burton snowboards ne treba neki poseban uvod. Pioniri su snowboard sporta, proizvode iznimno kvalitetne snowboard daske od 1977. godine, te su najinovativniji snowboard brand na tržištu, s najboljim i najvećim snowboard timom na svijetu.

SEVEN

-.-Burton.com-.-

Potpuno adaptiran za 2010, u svom 10. izdanju zloglasnog Se7en. Još uvijek twin oblik, sada s malo mekšim flexom i širim srednjim dijelom daske za bolji "pop".  Redizajnirano pod budnim okom Trevor Andrewa.

BLUNT

-.-Burton.com-.-

Prava daska za sve početnike koji kreću u freestyle avanturu. Daska jako puno prašta, te ima odličan pop i savitljivost, što će vašu vožnju učiniti puno zabavnijom. Napomenimo da su rubovi posebno prilagođeni, kako slučajno ne bi zapeli na railu.


BULLET

-.-Burton.com-.-

Daska namijenjena naprednijim riderima s velikim stopalima. Vaša agonija na dosadašnjim "uskim" daskama je gotova. Bullet je mekana daska, a ujedno i široka, tako da svi oni s velikim stopalima imaju još jedan izbor. Novost je Cruise Control koji vam poboljšava vožnju sa lagano okrenutim rubnjacima prema gore.


CLASH

-.-Burton.com-.-

Od svojeg prvog putovanja sve do prvog 360 u parku, Clash vam je garantira dobar provod. Cruise Control tehnologija i ovdje je prisutna, za sve vaše napredne korake.


CUSTOM X

-.-Burton.com-.-

Imena kao Heikki Sorsa, Mads Jonson i Mason Aguirre voze ovu dasku. Osim pre ludog načina vožnje, Custom X je daska kojoj svi teže. Odlična tehnologija izrade, visoko kvalitetni materijali, te na kraju jedna od najboljih burtonovih dasaka ikada napravljenih. Dolazi i u Wide varijanti.

DEUCE

-.-Burton.com-.-

Jednostavan i prepun bitnih detalja. Deuce je daska koja vrijedi svake kune. Napredni rubnjaci za bolju kontrolu, odličan pop, izdržljivost i već sada legendarna Super Fly jezgra daske. Dolazi i u Wide izdanju.


DOMINANT

-.-Burton snowbaords-.-Dominant

Dominant - daska za nove trikove. Cambera nema među vašim nogama, koja vam omogućuje veće manevarske sposobnosti sa vašom daskom. Povišeni su rep i vrh daske, te su dodani posebni rubnjaci za railove, što čini Dominanta vrlo vjerojatno najboljom park daskom. Napravljena za nove trikove, koji još nemaju niti ime.

JOYSTICK

-.-Burton.com-.-

Joystick je allmountain razarač staza, koji će vas tjerati naprijed na nove razine vožnje. Odlična kontrola, brzina, landing su samo neke od karakteristika ove odlične daske. Daska puno prašta, okretna je, te vam pruža jako puno zabava na cijeloj planini.

 
FIX

-.-Burton.com-.-

Odlična nova daska od Burtona. Fix bi vas trebao zaraziti s boardanjem u najboljem smislu te riječi. Rocker dizajn pruža super kontrolu, odličan press i Rail Ready rubnjaci. Odlična park daska.


GURU

-.-Burton.com-.-

Freeride je duhovno iskustvo, tako da Freerideru treba i takva daska. U vašoj potrazi za savršenim lineom i dubokim powderom Guru vas vodi. Iznimno brza daska, no mekana kako bi olakšala vožnju i što manje umarala noge. Za istinske boardere.


MALOLO

-.-Burton snowboards-.-Malolo

Cliffovi, kickeri i ekipa kao što su snowboard legende Terje Haakonsen i Nicolas Muller. Jednom riječju beskompromisna daksa za sve ridere. Odličan float i brzina daske su novost.


MAYHEM

-.-Burton.com-.-

Vjerovatno najbrža daska u Burton ponudi, sposobna za iznimno velike brzine. Grip and Rip tehnologija sa izrazito kvalitetnim rubnjacima savršeni za savršenu stazu. Mid Wide shape daje vam odličnu kontrolu pri velikim brzinama. Dolazi i u Wide varijanti!

T-6

-.-Burton.com-.-

Kada uparite Alumafly konstrukciju jezgre sa Smooth Ride suspenzijama dobijete savršenu snowboard dasku. Iznimno laganu backcountry dasku namijenjenu najzahtjevnijim riderima.

TWIN

-.-Burton.com-.-

Od backcountry vožnje do staza i parkova, Twin je izbor za svakog naprednijeg ridera. Sa Channel stance opcijom proširuje se vaš stance na nekoliko novih kombinacija.

VAPOR WIDE

-.-Burton.com-.-

Jedan od deset najboljih snowboardera svijeta, Kevin Pearce vozi ovu dasku, koja je namijenjena najzahtjevnijim natjecateljima. Olakšava vožnju i trikove, te unaprjeđuje vašu vožnju bez obzira na vaše do sada stečeno znanje.


The Social

-.-Burton.com-.-

Daska koja pruža ruku nadolazećim riderima. Olakšano je gotovo sve, te su vam olakšani pop, press trikovi i poboljšana kontrola pri većim brzinama. Idealno za sve one koji žele napredovati u svojoj vožnji ove sezone.


FeelGood

-.-Burton.com-.-

Nova V-Rocker tehnologija i oblik, dali su novom FeelGoodu još bolje performanse. Totalna stabilnost, odlična za jib, park ili samo vožnju po stazama. Uz novi shape daska više prašta tako da su novi trikovi s njom još lakši. Dolazi i u ICS varijanti namijenjena pro curama, kao što je Hannah Teter.

LIP-STICK

-.-Burton.com-.-

Daska namijenjena za sve cure, ne umara i ima odličnu kontrolu. V-Rocker shape za vašu odličnu kontrolu, a tailpress, visoki pop su samo prednosti ove daske. Garantira zabavu i početak dominacije nad muškim spolom. Novi trikovi? Ništa lakše!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232392
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr