Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

OPREMA

08.12.2005.      

Autor: Elinka Barišić 

Prvi hrvatski snowboard uskoro u prodaji

Iduće sezone borderice i borderi moći će voziti neki iz linije Klifton snowboarda

Klifton Snowboards, uz slogan "Face U're Fear & Live U're Dream", na tržište bi trebao stići već iduće jeseni. Ovaj hvalevrijedan projekt djelo je mladog opatijskog poduzetnika Ivana Dobrile, koji i sam slobodno vrijeme provodi bordajući, a ono radno u istoimenom Ski & Snowboard servisu Klifton u Opatiji.

Vlastitu snowboard produkciju radit će uz pomoć iz Slovenije, a dizajn je povjeren mladim hrvatskim dizajnerima i trebao bi biti gotov do proljeća. Na tržište će tako, već nakon ljeta, pristići četiri različita modela. Dva namijenjena vrhunskim borderima, te dva prihvatljivija za široku populaciju i one koji tek trebaju napraviti prve borderske korake. Cijenom će, naravno, pokušati biti konkurentan postojećem tržištu, tek čak i nešto jeftiniji.

Klifton Snowbords daske moći će se kupiti u matičnom dućanu, čije je otvaranje predviđeno također za iduću sezonu. Uz pravi, snowboardi će se moći kupiti i u web dućanu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4524854
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr