SNOWBOARD

»

OPREMA

18.11.2009.      

Autor: Ante Pašalić

 

 

Elan daske 09/10

Pregled Elan snowboard dasaka na hrvatskom tržištu u sezoni 2009/2010.

Elan snowboards već dugi niz godina proizvodi odlične snowboard daske, a modernizacijom svoji pogona kvalitetu su podigli na još viši nivo. Tu činjenicu dokazuje i preko 30 svjetskih snowboard brandova koji proizvode daske baš u Elanovim tvornicama. Danas je Elan sinonim za kvalitetu i izdržljivost.

Pogledajte kratki pregled snowboard dasaka za sezonu 2009/2010.

INVERSE 155

-.--.-

Najlakša daska na svijetu! Od sad još tanja i sa twin tip blunt shapeom, dva karbonska sloja i extra smanjenom težinom na nosu i repu dobivate osjećaj ko da nemate ništa na nogama. Medium-soft flex daje još bolju kontrolu na kikerima.

PRODIGY

-.--.-

The Prodigy. Već jako dobro poznat u Elaovoj "ergeli". Soft flex radi od njega ubojicu za railove i fun parkove, dok mu njegov twintip blunt shape daje dovoljno kontrole za gibanje po stazi. Za 2010. dolazi u retro psihodelično ludoj boji. Prisutna je i u WIDE izvedbi.

ANSWER

-.--.-

Daska koja je najomiljenija među Elan team riderima. Idealna za sleđene površine, pogotovo radi medium soft flexa i svojeg directional twintip shapea. Prisutna i u WIDE izvedbi.

EL GRANDE 167

-.--.-

Daska radi koje su ljudi sa stopalom 46+ digli spomenik! Omega sidecut, medium flex i ultra wide directional shape su dobitna kombinacija za dubok puder (powder), zaleđene staze i ultra "šejpane" kikere.

TRINITY 152

-.--.-

Najlakša ženska allround freestyle daska na svijetu. Napravljena da cure ostavi ravnodušnim i priušti im vožnju života. Osim što naša team riderica Morena Makar osvaja medalje s njom, daska je savršeno izbalansirana da ju vozite idealno na half pipeu i jednako tako na boxevima i railovima.

LEeLOO 146

-.--.-

Šarena daska inspirirana filmom "The Fift Element" koji ima značajan utjecaj na ovu novu Chicas dasku. Freestyle inspiriran bord s medium flexom i directional shapeom.

SENSE 149

-.--.-

Glamur,elegancija, savršenstvo. To su tri stvari koje ova daska zastupa. Cure koje žele biti okrunjene kraljicom planine, ma gdje god bile. Medium-soft flex i directional shape joj daje allmoutain titulu s kojom će cure lagano "peglat" po stazi bez problema.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 243257
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr