SNOWBOARD

»

OPREMA

14.10.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Jeremy Jones pokrenuo "Jones Snowboards"

Legendarni freerider osnovao svoju snowboard kompaniju

Nakon što je napustio Rossignol snowboards, Jeremy Jones je odlučio pokrenuti vlastiti biznis proizvodnje snowboard dasaka, isključivo za freeridere. Kompanija ima središte u Squaw Valley u Kaliforniji, a prema najavama trebala bi distribuirati Jones Snowboards za cijeli svijet.

Nagrade, priznanja te preko 25 godina iskustva u snowboard sportu, Jeremy Jones je odlučio pretočiti u novu kompaniju. Jones Snowboards je uselio u 125 godišnju Švicarsku tradiciju, Nidecker, koji će im ispunjavati sve želje vezane za snowboard konstrukciju, dizajn i proizvodnju.

"Počeo sam Jones Snowboards kako bi razvio daske visokih performansi za freeride, kakvih trenutačno nema na tržištu", izjavio je Jeremy Jones.

Jones Snowboards bi se trebao naći na tržištu već iduće sezone.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 151216
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr