SNOWBOARD

»

VIJESTI

30.10.2008.      

Autor: Ante PašalićPhoto: ttrworldtour  

6. Roxy Chicken Jam - TTR6Star

Šestu godinu zaredom, održati će se Roxy Chicken Jam, najveće svjetsko snowboard natjecanje za cure.

Treću godinu zaredom, Kitzsteinhorn ugošćuje najveći svjetski ženski snowboard contest! Roxy Chicken Jam ove godine će se održati od 12. do 14. prosinca. 2008., a mjesto održavanja je dobro poznati Zell am See/ Kaprun odnosno Kitzsteinhorn ledenjak.

U parku na Kitz ledenjaku, okupiti će se svjetska ženska snowboard elita koja će se boriti za 50.000 $ nagrade. Uz novčanu nagradu djevojke se bore i za prestižne bodove na TTR tablici!

Natjecanje će biti Slopestyle formata, na Jam session način, što se pokazalo najboljim za sve riderice. Zadatak je da u zadanom vremenu djevojke mogu odvoziti koliko  žele runova. Ovakav način natjecanja je najbolji, jer riderice ne moraju "skinuti" baš svaki trik u jednom runu. Na kraju se gleda "overall" dojam na sudce.

Na natjecanje je pozvano 25 najboljih pro riderica iz cijelog svijeta, a tome će biti pridodano i pet riderica iz kvalifikacija koje će se održati dan prije.

Roxy Chicken Jam je odličan povod posjete popularnog Kitza, te odlična uvertira u početak zime!

Claudia_Fliri
Claudia Fliri


Jamie Anderson
Jamie Anderson

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 253721
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr