SNOWBOARD

»

VIJESTI

22.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Anja Štefan iznova lagano na snijegu

Hrvatska A snowboard reprezentativka, i Horsefeathers girl team 'riderica' Anja Štefan lagano se vratila na snijeg nakon vrlo neugodne ozljede.

Otprilike prije mjesec dana Anja je slomila vilicu i poneki zub. A sada ponovno laganijim ritmom uživa već na snijegu na slovenskom Vogelu.

"Slomljena vilica i izbijeni zubi zvuči dosta gore nego što je stvarno bilo. Sada nema više boli, samo što sam bila na dječjoj hrani oko mjesec dana i oko mjesec dana nisam mogla biti aktivna. Srećom imam veliku podršku i svoje obitelji, i prijatelja i sponzora. Zapravo - najteže je bilo sjediti doma u razdoblju kada je snijega bilo masovno po svuda u Europi", izjavila je Anja u razgovoru koji prenosi Horsefeathers.

O planovima za aktualnu sezonu Štefan još nadodaje:

"Prije ozljede imala sam jako puno planova i ciljeva za ovu sezonu. No sada jednostavno ne želim postaviti nikakav čvrsti plan i cilj. Znam samo da ću se kroz nekoliko dana vratiti smijehu i uživanju na snijegu. Ponovno ću putovati Europom s mojim prijateljima snowboarderima iz regije, a možda i nastupim na pokojem natjecanju. No podizanje stila vožnje na jedan viši nivo u ovom mi je trenutku ono što najviše želim! Imamo u planu i jedan put s Horsefeathers girl timom. I tome se jako veselim!"

Cjeloviti razgovor s Anjom o širim promišljanjima vezanima uz njenu snowboard aktivnost dostupan je na engleskom jeziku na službenim stranicama Horsefeathersa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4400387
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr