SNOWBOARD

»

VIJESTI

04.03.2008.      

Autor: Ante Pašalić 

FIS SlopeStyle - Vogel

Proteklog vikenda, unatoč lošem vremenu, održano je SlopeStyle natjecanje na Vogelu! Vid Barić 9.!

Izuzetno nepovoljni vremenski uvjeti obilježili su protekli vikend na Vogelu. Organizatori su stoga morali otkazati Big Air dio natjecanja, te se održalo samo SlopeStyle natjecanje.

Natjecanju je pristupilo 40-ak natjecatelja iz cijele Europe, baš kao i hrvatski reprezentativci i natjecatelji Vid Barić, Marko i Matija Dukić, Toni Jelenić, Anja Štefan, Ana Rumiha i Maja Radišić.

Pobjednik natjecanja bio je domaći Anže Suša, a drugo i treće mjesto zauzeli su Bugari, Dmitar Chokoev i Mario Benio. Naš Vid Barić, nakon što se plasirao u finale, odvozio je solidno i natjecanje završio na 9. mjestu!

U ženskoj konkurenciji Ana Rumiha je završila na 3. mjestu, na drugom mjestu završila je Slovenka Katja Fricelj, a pobjedu je odnijela Britanka Laurin Berry.

Još jedan odličan vikend za hrvatsku snowboard reprezentaciju!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 256087
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr