SNOWBOARD

»

VIJESTI

14.02.2008.      

Autor: Ante Pašalić 

FIS Svjetski Kup, Moskva - Big Air

Austrijanac Stefan Gimpl osvojio treću pobjedu u Svjetskom Kupu u disciplini Big Air, te osvojio titulu Svjetskog prvaka u sezoni 07/08.

Na predzadnjem Big Air natjecanju u sezoni 2007/2008 NOKIA Snowboard FIS Svjetskog Kupa, održanog proteklog vikenda u Moskvi, Stefan Gimpl potvrdio je sva očekivanja, te ponio titulu najboljeg na svijetu u disciplini Big Air u FIS natjecanjima!  Natjecanje se održalo pred moskovskim Narodnim Sveučilištem, na kojem je prisustvovalo 25.000 gledatelja. Nakon Sofije i Graza, Moskva je Gimplu donjela treću uzastopnu pobjedu, te osigurala i Kristalni globus za ovu sezonu!

Stefan Gimplu ovo je, inače,  drugi Kristalni globus, nakon što je posljednjeg osvojio 2006. godine.

"Sretan sam i zadovoljan što sam osvojio titulu! Svjedoci ste sve mlađih naraštaja koji su uistinu dobri snowboarderi, koji će mi otežati put u budućim osvajanjima natjecanja!" - izjavio je dvadesetosmogodišnji Stefan Gimpl.

 Finalni poredak:
1. Stefan Gimpl (AUT)
2. Roope Tonteri (FIN)
3. Sindre Iversen (NOR)

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 196234
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr