SNOWBOARD

»

VIJESTI

12.02.2013.      

Autor: Ante Pašalić

Video: Mpora

 

"Horgasm, A Love Story" – cjeloviti video

Pogledajte najzabavniji snowboard video...

Za sve one koji nisu bili na 8. mini Snowboard Film Festivalu održanom počekom sezone u Zagrebu, te su propustili hrvatsku premijeru "Horgasm, A Love Story" - evo sada prilike za pogledati ovaj zabavan snowboard video. 

Torstein Horgmo je veliko ime na svjetskoj snowboard sceni. Osim osvajanja naslova na najvećim natjecanjima, snimanja s najboljim produkcijskim kućama, od nedavno je snimio i svoj prvi "mockumentary" video s kojim ismijava doslovno cijeli svijet snowboarda.

Napomenimo da je ovaj video izazvao takve reakcije u svijetu, da produkcijske kuće ozbiljno razmišljaju promijeniti format samih videa, iz već tisuću puta viđenih scena "glazba, trik, trik, trik" na ovakav jedan opušteniji i gledateljim zasigurno zabavniji format.

Kako bilo da bilo, uživajte u polusatnoj "komediji" s mladim Norvežanom Horgmom u glavnoj ulozi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4399481
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr