SNOWBOARD

»

VIJESTI

14.11.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Roland Hashka, Poco / Qparks

 

Horsefeathers Pleasure Jam 2011.: Smits i Fuller najbolji

Proteklog vikenda održan je legendarni 9. Horsefeathers Pleasure Jam. Seppe Smits i Aimee Fuller pobjednici.

Finalisti su se okupili u odlično uređenom Superparku na poznatom Dachstein ledenjaku kako bi odmjerili snage između zvijezda s pozivnicom organizatora te 'ridera' iz kvalifikacija. 

Ove godine moglo se posvjedočiti velikom broju odličnih trikova od strane svih natjecatelja, što cijelom natjecanju daje na značaju, a publici užitak gledanja uživo trikova koje inače možete vidjeti samo u filmovima visoke produkcije.

 -.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

U muškom finalu sukobili su se dva Šveđanina - Niklas Mattson i Sven Thorgen, s tehničkim trikovima i stylish airovima, no ni Bs 1080 nije pomogao Šveđanima da skinu s trona najboljeg toga dana – Seppe Smitsa. Iz 'ravne' Belgije, uvjerljivo je bio najbolji na Jamu sa čistim trikovima i izrazitim stilom, što je oduševilo suce te je Smits okrunjen za šampiona 9. Horsefeathers Peasure Jama.

Ženski dio natjecanja također je bio zanimljiv.

Slovenka Cilka Sadar i Cheryl Maas 'sukobile' su se za drugo odnosno treće mjesto, no Britanka Aimee Fuller pomela je konkurenciju te bila najbolja proteklog vikenda na Dachstein glečeru.

-.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

Napomenimo da je na natjecanju sudjelovala i naša Anja Štefan, no nije dobro 'landala' trikove te nije uspjela doći do finala. Šteta za Anju jer prošle godine je završila na odličnom 4. mjestu. Iako je u dobroj formi, ovo jednostavno nije bio njezin dan.

'Best Trick' nagrade osvojili su Sven Thorgen s Bs 1080 i Bs Rodeo Nosegrab i Cheryl Maas sa Bs 720 Tailgrabom.

9. Pleasure Jam ostao je najveće natjecanje u ovom dijelu Europe, i dokazano odličan event za sve željne boardanja i dobrih provoda. Kad smo kod provoda, niti ne moramo posebno naglašavati brutalne tulume u svim klubovima obližnjeg Schladminga, jer to je nešto što se jednostavno treba doživjeti.

 -.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

-.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

-.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

-.-Poco, Roland Huschka, Qparks-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 119092
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr