SNOWBOARD

»

VIJESTI

08.02.2013.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Morena Makar

 

Izgledne šanse za nastup reprezentacije na ZOI u Sočiju

Nakon lošeg starta sezone u Copperu za Morenu, i Anja Štefan i Morena Makar sada imaju dobru šansu za nastup na Zimskim olimpijskim igrama.

Morena Makar je, nakon dosta lošeg početka sezone u američkom Copperu i naknadnih naputaka vodstva reprezentacije, napokon počela ostvarivati zadane ciljeve.

Nakon dobrih rezultata u Kanadi i Park Cityu broj bodova je zadovoljavajući i stvari se kreću prema zadanim ciljevima. Tako je naša halfpipe natjecateljica Morena Makar trenutačno na 28. mjestu rang liste za Zimske olimpijske igre, na koje može ići prvih trideset cura discipline. Ako sve protekne prema planu i programu, a Morena odvozi sva natjecanja do kraja na svom nivou, šanse za odlazak na ZOI u Sočiju su konkretne.

"Zadovoljan sam nastupom djevojaka u Americi. Anja Štefan je pokazala da je definitivno u samom vrhu svjetskog slope stylea osvojivši 21. mjesto u konkurenciji 62 cure na jednom od jačih natjecanja do sada, na kojem su nastupile sve snowboarderice iz samog svjetskog vrha. Morena je, nakon lošijeg starta, odradila sve po planu, te ako ovako nastave obje reprezentativke ćemo gledati u Sočiju", izjavio je ekskluzivno za Skijanje.hr direktor reprezentacije Pavel Pisarović.

Curama želimo puno sreće u narednom natjecateljskom periodu, kako bi ostvarile ovaj povijesni rezultat i kako bi po prvi puta na Zimskim olimpijskim igrama nastupila i hrvatska snowboard reprezentacija.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 08. veljače 2013.   19:08h

    Član od:
    07.12.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Velika Gorica

    Živi bili pa vidjeli.....:-)

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 252126
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr